Home » Contact » BLOG » Opening Bubbies Baby Spa in Bergen op Zoom

Opening Bubbies Baby Spa in Bergen op Zoom

Gepubliceerd op 8 juni 2021 om 12:25

6 juni 2021 was het dan zover! De opening van Bubbies Baby Spa in Bergen op Zoom. We zijn enkele maanden bezig geweest met de voorbereidingen van onze Spa. We hebben gewerkt aan een intieme en sfeervolle inrichting welke zowel voor de ouders als de baby’s rust uitstraalt. Voor de ouders en begeleiders hebben we gekozen om lounge stoelen en poefjes neer te zetten. We zien graag dat ouders tijdens een sessie lekker comfortabel en dichtbij het badje kunnen zitten. De lounge stoelen zitten heel prettig waardoor je zelf ook lekker kunt ontspannen tijdens een float sessie. 

Onze Baby Spa is voorzien van gekeurde mini jacuzzi’s die naast de ontspannen bubbels ook diverse kleuren verlichting hebben. Onze baden reinigen we na iedere sessie, want hygiëne vinden we zeer belangrijk bij Bubbies!

Naast de baden hebben we ook onze commodes staan. Deze commodes worden gebruikt voor het uitkleden en aankleden van de baby’s maar op de commodes wordt ook de Shantala massage uitgevoerd. Boven de commode hangen spiegeltjes die baby’s heel interessant vinden als ze op hun buikje liggen.

Toen we op zoek waren naar een geschikte locatie kwamen we al snel bij het beauty & health centrum in Bergen op Zoom uit. Het is een mooie en toegankelijke locatie met een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen. U parkeert vrijwel rechtstreeks voor onze deur en er is altijd plaats. We vinden het belangrijk dat onze klanten ons ontspannen kunnen bereiken vanuit de stad en omliggende plaatsen zonder parkeer stress. Ja de Bubbies ervaring begint al bij aankomst.


Reactie plaatsen

Reacties

Zoulikha
6 maanden geleden

Het ziet er super mooi en gezellig uit.
Zeker een aanrader voor je kindje.

Melissa De Wit
6 maanden geleden

Een super babyspa!! Lekker knus en gezellig. Een heerlijke ontspannen plek voor je kleintje!

Linda Muijrers
6 maanden geleden

Sfeervolle babyspa op een mooie locatie. Je wordt vriendelijk ontvangen door de jonge gepassioneerde eigenaresse. Echt een aanrader!!

Rowana
6 maanden geleden

De beste babyspa waar ik tot nu toe geweest ben en zeker een aanrader voor jullie baby