Arrangementen

We bieden een ruim aanbod arrangementen aan met allemaal hetzelfde doel: ouders en hun pasgeboren kindje een ontspannende en fantastische ervaring geven. Zo geniet je kleine spruit van een rustgevende massage gegeven door papa of mama of je kleine geniet van een heerlijke floatsessie vlak voor het slapen gaan.

Afspraak maken

Hallo mijn naam is Nissrin en ik heet jullie van harte welkom bij Bubbies Baby Spa.

Een afspraak maken bij ons is eenvoudig en snel gedaan. Op onze 'afspraak maken' pagina vind je een kalender met de verschillende arrangementen, data en tijdstippen. Kies jouw favoriete arrangement en de gewenste datum en de afspraak is zo gemaakt. We kunnen niet wachten om jullie te ontvangen in onze Spa.

Baby Spa Cadeaubon

Een bezoekje aan Bubbies Baby Spa aan iemand cadeau geven? Dat horen we graag. Daarom hebben we mooie cadeaubonnen ontworpen die je online kunt bestellen. Kom je liever even langs in de Spa? Geen probleem. Je kunt de cadeaubon hier ook gewoon ophalen. Bij de aankoop van een cadeaubon bieden we extra opties aan om het cadeau persoonlijker te maken. Zo kun je ervoor kiezen om er een persoonlijke boodschap bij te schrijven of om het op te laten sturen in een leuke cadeauverpakking.

Hydrotherapie | floaten

De ideale manier om je baby eens lekker te verwennen, is een hydrotherapie ook wel een floatsessie genoemd. Bij hydrotherapie drijven baby's met een zwemring in onze mini jacuzzi. Door het floaten worden baby's rustig en hebben ze genoeg ruimte om hun hele lichaam te bewegen. Hierdoor kunnen ze alle spiergroepen gebruiken, wat goed is voor hun lichaamsbeweging en zeker voor de ontwikkeling! Het warme water zorgt niet alleen voor een ontspannen baby, maar kan ook helpen bij slaapproblemen, darmkrampjes en vele andere klachten/problemen. 

Shantala babymassage

Geef je baby een heerlijke shantala massage en ontdek de positieve effecten en voordelen ervan voor zowel ouder als kind. Dit is een zeer aangename aanvulling van je spa sessie. Door de rustgevende massage kun jij je kindje volledig laten ontspannen. Je geeft de massage onder begeleiding van een professionele masseuse die het voor zal doen op een pop. Omdat je zelf je baby masseert, kan je het later ook thuis toepassen wanneer je maar wilt.

 


BLOG


Welkom bij Bubbies Baby Spa.

 

Bubbies Baby Spa is gehuisvest in het Beauty Health Centrum Fitplus aan de Ringersweg 16 in Bergen op Zoom. We zijn eenvoudig bereikbaar vanaf het centrum, de snelweg en omliggende gemeentes zoals Roosendaal, Halsteren, Tholen, Hoogerheide en zeker ook vanuit Antwerpen. Het Beauty Health Centrum beschikt ruimschoots over gratis parkeergelegenheid. Voor minder valide bezoekers hebben we speciale sanitaire voorzieningen. 

 

Onze Spa beschikt over speciale TUV goedgekeurde Baby jacuzzi's in een intieme en sfeervolle ruimte. We willen voor een rustgevende sfeer zorgen voor jou en jouw baby. Onze baden zijn gevuld met gezuiverd warm water en is vrij van chloor en andere chemicaliën. Voor baby's met een gevoelig huidje of eczeem kan dit een mooie uitkomst zijn. Bij Bubbies Baby Spa willen we uiteraard het beste voor je baby en gebruiken we alleen natuurlijke producten. Tijdens de sessie blijven mama, papa of de begeleider te allen tijde bij de baby. Je kan gewoon bij het badje blijven staan of zitten en kijken hoe je kindje bij Bubbies geniet en ontspant. Een geweldige ervaring!